Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Garnalennet steeknet schepnet

Prijs: € 125,-

17.408 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Het vissen op garnalen is zeldzaam aan het worden. Maar zeg nou zelf, wat is er fijner dan in een waadpak tussen de zandbanken langs de Noordzeekust te lopen? Even onthaasten en genieten van de natuur, bij voorkeur met een windje in de haren en een zonnetje in het gezicht.

Het is iedere keer weer een verrassing wat er allemaal in het net terecht komt. Iets wat ook vaak de aandacht trekt van menig wandelaar en toerist. Ook kinderen vinden het een spannend gebeuren. Soms een scharretje, krabbetje en wat groen. Maar het is toch altijd te doen om de Noordzee garnalen.

Speciaal voor de liefhebbers van dit oude ambacht maak ik, als Zandvoortse hobbyist, deze solide garnalennetten. De steeknetten zijn licht en eenvoudig in gebruik. U kunt nu, in tegenstelling tot de zware sleepnetten, alleen de zee in om garnalen te vangen. Een ander voordeel is dat ze zeer wendbaar zijn en alle plekken tussen de banken kunnen worden “bezocht”. Bovendien biedt de duwstok meer "houvast" bij bodemoneffenheden. Ook wordt de garnaal tijdens het vissen niet verjaagd omdat men achter het net loopt.

De netten zijn voorzien van een flinke dubbelwandige kuil waarin ruimte is voor meerdere kilo’s garnaal. Het fijnmazig nylon netmateriaal is oersterk en doorgelust op het houtwerk aangebracht. De netten zijn demontabel en dus makkelijk te vervoeren per auto, caravan of fiets.

 

Netten zijn duurzaam en gaan een levenlang mee.

 

Leverbaar 

 

netbreedte 1.20 m; €125

netbreedte 1.50 m; €155 

netbreedte 1.80 m; €175

 

 

Vanwege de hoge transportkosten kunnen de netten niet worden opgestuurd per post of bodedienst.

Voor info mbt voorraad of andere vragen even contakt met

+31 23 5716520 of Mobiel +31  6 40458900

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zandvoort
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0640458900
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)