Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Neptunes 129 Flybridge

Prijs: € 119.000,-

3.220 keer bekeken • Status: Actief

 • Staat:
 • Gebruikt
 • Lengte:
 • 10 tot 15 meter
 • Bouwjaar:
 • 1996
 • Brandstof:
 • Diesel
 • Motorvermorgen:
 • 200 pk
 • Materiaal:
 • Polyester

Hierbij bied ik mijn motorjacht aan die geheel gerenoveerd is met veel nieuwe technieken en andere zaken voor luxe comfort aan dit wel geliefde Nederlands gebouwd motorjacht.

lengte 12,90, breedte 4,20  diepte 1,20.

 

Deze is uitgerust met 2 volvo penta motoren en 1 van de weinigen gebouwde jachten met kleine motoren van 200 pk waardoor er een laag brandstoff verbruik is ,en is gebouwd door Neptunes Aalst als demo schip voor bezichtingen mjet een boeg en hekschroef zodat manouvreren eenvoudig is in sluizen en boxen in de haven.

 

Het schip heeft 2 slaaphutten met grote bedden en met toilet/douche, salon met U vorm bank en tegenover kasten, keuken met koelkast/ 4 pits gasstel/ magnatro en oven en tegenover een ronde zithoek voor de maaltijden te nuttigen.

Er is overal enorm veel bergruimte zowel aan kasten als onder de bedden en zittingen.

 

In 2017 is het schip uitgerust met elektronische motoren bediening en hierdoor kunt u overal op het schip de motoren en boeg en hekschroef bedienen waardoor u zelf ook een tros kan aanleggen, en dit systeem is met techniek uitgevoerd waar ook de beroepsvaart mee werkt en 100 % veilig is in gebruik.

Verder is er een nieuwe stuurcilinder ingebouwd en alles in de machine kamer opgeknapt tot alle accu die uit 2015/2016 zijn.

Verder is er ook een grote boiler aanwezig en hete luchtverwarming die ook is aangesloten op het centraal verwarmings systeem in alle hutten.

 

Verder is er nieuw geplaats 2017 in het schip ;

 

Victron

Groot Zonnepaneel

Afstand bediening voor zonnepaneel/victron/accubewaking enz.

Vuilwatertank

Elektrisch toilet in achter badkamer

Nieuwe koelkast.

Nieuwe schroeven

Bimintop

Alle anodes vernieuwd ook op boeg en hekschroef.

2 nieuwe lagen antifouling.

nieuw glanzlagers geplaatst op afdichting Assen.

Enz.

 

Het gehele schip is schade vrij en geheel gepolijst en gewaxt in 2017 en heeft een prachtig teakdek en RVS elektrice davids voor een bijboot,verder is er een nieuwe winterkap voor flybridge en achterdek, maar ook voor het afdekken van alle ramen.

Rekening schip en alle eigenaren zijn bekend en ook vele informatie over apparatuur en elektra schema.

 

Het gehele schip is in 2017 nagelopen en gecrontroleerd op alle techniek en apparatuur en alles werkt perfect ook is er een expertise rapport gemaakt in oktober 2016 door expertise bureau Brunsman op osmose en aandrijving oderwaterschip waar geen enkel probleem is gevonden en het  is instappen en varen zonder zorgen voor vele jaren.

Volgens Neptune zijn er van dit type met flybridge weinig gebouwd en vele kijken met bewondering naar het schip als men in de haven ligt en vaak vragen erover stellen.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan ben ik bereid deze te beantwoorden en meerdere foto's is bij seriouse belangstelling mogelijk , voor dit nog wel jonge schip is er een redelijke vraagprijs waar nog overlegd kan worden ,maar er wordt zeker niet gereageerd op onzinnige biedingen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Spijkenisse
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-18577950

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)