Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

TOHATSU AKTIEMODEL 9.8 pk elektrisch gestart

Prijs: € 2.995,-

28 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Ongeëvenaard in zijn klasse, heeft de Tohatsu 9,8 pk 4-takt de standaard gezet in draagbare buitenboordmotor! Deze lichtgewicht motor weegt nauwelijks meer dan 35 kilo en heeft onmiskenbare kenmerken van een echte zeekampioen.

Onze buitenboordmotor van 9,8 pk verbruikt weinig brandstof en heeft een hoog vermogen zonder afbreuk te doen aan prestaties of betrouwbaarheid. Het heeft een heleboel functies die meestal alleen te vinden zijn op grotere, duurdere buitenboordmotoren. We bieden veel kwaliteit voor dit geld in deze werkelijk unieke buitenboordmotor! In de categorie van 10 pk / 9,9 pk heeft Tohatsu opnieuw bewezen de leider van het peloton te zijn met deze 9,8 pk 4-takt.

Power Tilt-modellen van 9,8 pk nu beschikbaar! De 9,8 pk van Tohatsu heeft een nieuwe optie. Power Tilt! Dat klopt, onze bekroonde 9,8 pk-motoren hebben een extra functie die hem mijlenver onderscheidt van de concurrentie. Je kunt de kracht en betrouwbaarheid van Tohatsu's 9,8 pk niet overtreffen en nu met de nieuwe power tilt-optie, waarom zou je iets anders proberen?Extra gegevens:
Merk: TOHATSU
Bouwjaar: 2023
Lengte: 0.5 meter
Conditie: Gebruikt

Opties:
Brandstof: Benzine
Aantal cilinders: 2

Reageer nu!

Contact-informatie

Boat Import Holland B.V. ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Ermelo
(Gelderland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)