Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Nordic Houseboat NS 36 Eco 23m2

Prijs: € 69.660,-

213 keer bekeken • Status: Actief

  • Bouwjaar:
  • 2022

Milieuvriendelijk en duurzaam gebouwde houseboat van hoogwaardige materialen.

Prachtige Finse houseboat binnekort weer te bezichtigen in onze verkoophaven in Sneek.

De prijs is voor de basisuitvoering. Met een aantal benodigde opties kunt u een prachtige Nordic hebben rond  100.000 euro.
Nordic Season is een Fins ontwerp en ontstaan uit twee professionele bedrijven die samen meer dan 20 jaar kennis hebben met het bouwen van schepen gecombineerd met de technologie en ervaring in het bouwen van huizen. Op de foto's ziet u verschillende uitvoeringen met verschillend gekozen opties.

De houseboats zijn ontwikkeld volgens Finse maatstaven. Stevig, solide, goed varend en bestand tegen strenge winters. De Floats zijn van Polyetheen met een inkeping aan de onderkant zodat er meer grip is op het water tijdens het varen. Het frame is gebouwd van aluminium waardoor de houseboat makkelijk en licht te varen is. De zijboorden (optie) maken het varen een stuk veiliger dan standaard houseboats van deze afmetingen. 
Door het gebruik van de natuurlijke materialen en mooie Finse hout straalt deze boot een warmte en gezelligheid uit die je nergens anders terugziet.

Ook elektrisch varend te leveren en zelfvoorzienend.

Voor de bouw staat duurzaamheid en milieuvriendelijke produktie voorop. De houseboats worden geproduceerd uit duurzame materialen zoals Fins thermohout. Een niet toxisch natuurprodukt dat mede door de watergedragen impregneermiddelen zeer lang meegaat en waarop een lange garantie wordt afgegeven. alle materialen waarmee gewerkt wordt zijn recyclebaar. U heeft u de keuze uit ECO of EVO. De ECO-woonmodule heeft een houten structuur met een houten dek en EVO heeft de GFC-composietstructuur met een WPC-dek voor een kleine meerprijs.

De houseboats van Nordic Season zijn ontworpen om aan de basisbehoeften van een client te voldoen voorzien van een sauna als optie / of opbergruimte of extra kamer met stapelbed. Zie Layouts. Ze bestaat verder uit een volledig uitgeruste keuken/slaapkamer en  badkamer. De indeling van de boot kan aan de wensen van de klant aangepast worden. Zie hiervoor meerdere plattegronden onder de foto's.
De boten zijn in verschillende grootte te bestellen, met of zonder sauna en vele extra opties. Als u niet voor een sauna kiest kan een grote slaapkamer aan de woonkamer gemaakt worden. 
18m2, 23m2 en 36m2. (binnenmaten)
De floats zijn van Polyetheen en onverwoestbaar.

Deze Houseboat Eco-Wood 36 m2 wordt aanbevolen voor twee tot vier personen


Vraag uitgebreide informatie aan via Terry@scheepsmakelaardijgoliath.nl (0031(0)641470689.)

 Algemeen
Overig:

Leefruimte is 23m2
Voordek is 9 m2
Achterdek is 5 m2

De muren zijn geisoleerd met 122 mm dikte, de vloer 102 mm dikte, het dak 80 mm dikte
De ramen zitten in aluminium frame.

In deze prijs voor de standaard uitvoering zit verder:
Hull: 10 mm dikke polyethylene (PE), kleur Zwart, UV bestendig
Dubbel glas ramen. Aan voorkant schuifbaar en tegenover slaapkamer schuifbaar.
Afzuig-/ventilatiesysteem (in/uit) op zonne-energie in elke hut

Uitrusting badkamer: warm en koud water, douchepaneel, wastafel met spiegel, waterafvoer in roestvrij staal, mengkraan, elektrisch toilet met vermaler. 

Keukenuitrusting: keuken set, onderkasten, hangkasten, werkblad, rvs spoelbak, mengkraan, tweepits gaskookplaat, keuken afzuigkap 230V, koelkast 230V.
Watervoorzieningssysteem: 200 liter tank, niveaumeter, waterpeilmeter, slangen, ontluchter, waterdekplaat, waterpomp 24 V met expansievat. 
Afvalwatersysteem: Afvalwatertank 240 liter, niveaumeter voor afvalwater, vacuüm afvoersysteem, slangen, installatie-/bevestigingsmateriaal.

Stuurconsole (in de woonmodule) met een mechanische stuurinrichting, kunststof stuurwiel, elektrisch schakelpaneel met identificatielabels voor navigatielichten, een kompas, een 12-volts sigarettenaanstekeraansluiting, een kastje voor elektrische zekeringen met een DIN-rail.

Elektrische installatie: LED-verlichting in de woonmodule en op het achterdek, schakelaars, waterdichte 230 volt walaansluiting, 230 volt stopcontacten, een set elektrische zekeringen en een aardlekschakelaar, elektrische bedrading voor 230 volt en 12-24 volt.
Warm tapwatersysteem: tankloze gasboiler met aansluitingen en bevestigingsmateriaal.

Uitrusting boeg- en hekdek: geïmpregneerde antislip terrasplank van nordic spruce (bruin); rvs reling voor boeg en hek 2 mm (diameter 42,4 mm), rvs kabel; aluminium bolders 4 stuks; rvs ladder met 3 treden (breedte 168 mm).
Navigatieverlichting; poollicht 24 V; elektrische hoorn 24 V, een vlaggenmast met voet. 
Stern kasten: service kolom voor vullen en aftappen; kast voor gasflessen en tankless gas boiler.

En vele extra opties op aanvraag!


Motor, electra, water
Overig:

Optie 20,25,30,40,50 of 60 PK 
Met elektrische start en hydraulisch 

Prijs op aanvraag
Extra gegevens:
Merk: Nordic Houseboat
Bouwjaar: 2022
Ligplaats: Nieuwbouw
Lengte: 10.9 meter
Breedte: 3.44 meter
Diepgang: 0.4 meter
Conditie: Nieuw

Opties:
Rompmateriaal: Hout
Aantal slaapplaatsen: 2
Doorvaarthoogte: 2.7

Reageer nu!

Contact-informatie

Scheepsmakelaardij Goliath ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sneek
(Friesland, Nederland)
Tel: 0515560410
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)