Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Pedro Liberty 1250

Prijs: € 392.000,-

193 keer bekeken • Status: Actief

  • Bouwjaar:
  • 2022
  • Lengte:
  • 10 tot 15 meter
  • Materiaal:
  • Overige materialen
  • Staat:
  • Nieuw

Met het nieuwe concept van Pedro wordt het comfort dat u thuis geniet, zonder beperkingen op het water gebracht. De Pedro Liberty geeft u vrijheid van

Pedro Liberty 1250


Met het nieuwe concept van Pedro wordt het comfort dat u thuis geniet, zonder beperkingen op het water gebracht. De Pedro Liberty geeft u vrijheid van wonen en mobiliteit.

Maximaal comfort

Uitgangspunt van het concept is maximaal comfort en gemak. Zo heeft deze nieuwe boot een vloer geheel op één niveau. De opbouw is rechthoekig met recht opstaande wanden, waardoor het woonoppervlak optimaal wordt benut. Het eerste model, dat een lengte zal hebben van 12,50 meter, heeft daardoor een woonoppervlak van méér dan 30 m2 (!) plus een comfortabel ruim terras aan de voorzijde van de boot. De klant kan de gewenste indeling volledig zelf bepalen. En het interieur kan worden ingevuld met meubilair en keukenapparatuur, zoals de gebruiker thuis gewend is.

De boot heeft een stalen romp en composiet opbouw met een zeer hoge isolatiewaarde. Verder is de Liberty standaard voorzien van centrale verwarming en vloerverwarming in de badkamer. Hierdoor en door het gebruik van onderhoudsvrije kozijnen met dubbele beglazing is het schip zeer geschikt om 365 dagen per jaar te gebruiken.

Vaargemak

Het schip is ontworpen samen met Martin Bekebrede, al jarenlang een bekende ontwerper van motorjachten. De goede vaareigenschappen van een Pedro zijn ook in deze boot een belangrijke voorwaarde geweest. Het onderwaterschip is zodanig ontworpen, waarbij hieraan geen concessies worden gedaan. En dat is een wezenlijk verschil met bijvoorbeeld houseboats.

Een andere bijzonderheid is de toepassing van een spudpalensysteem. Hiermee kunt u, wanneer u bijvoorbeeld voor de brug moet wachten, de boot vastleggen zonder dat u hoeft aan te meren. De geïntegreerde spudpalen zakken met één druk op de knop naar beneden en zetten de boot vast in de bodem. Gemak dient de mens.

De boot kan worden geleverd met meerdere aandrijfsystemen. Standaard met een Volvo dieselmotor, maar de Liberty kan eveneens worden geleverd in een hydraulische of electrische versie.

Het model is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is ontworpen om ook in het kustgebied te kunnen varen. De doorvaarthoogte is 2,50 meter, waardoor ook veel binnenwatergebieden met vaste bruggen goed bereikbaar blijven.



Algemeen
Rompvorm: multi knikspant
Doorvaarthoogte normaal: Aanwezig
Accommodatie
Overig:

Met het nieuwe concept van Pedro wordt het comfort dat u thuis geniet, zonder beperkingen op het water gebracht. De Pedro Liberty geeft u vrijheid van wonen en mobiliteit. Maximaal comfort Uitgangspunt van het concept is maximaal comfort en gemak. Zo heeft deze nieuwe boot een vloer geheel op één niveau. De opbouw is rechthoekig met recht opstaande wanden, waardoor het woonoppervlak optimaal wordt benut. Het eerste model, dat een lengte zal hebben van 12,50 meter, heeft daardoor een woonoppervlak van méér dan 30 m2 (!) plus een comfortabel ruim terras aan de voorzijde van de boot. De klant kan de gewenste indeling volledig zelf bepalen. En het interieur kan worden ingevuld met meubilair en keukenapparatuur, zoals de gebruiker thuis gewend is. De boot heeft een stalen romp en composiet opbouw met een zeer hoge isolatiewaarde. Verder is de Liberty standaard voorzien van centrale verwarming en vloerverwarming in de badkamer. Hierdoor en door het gebruik van onderhoudsvrije kozijnen met dubbele beglazing is het schip zeer geschikt om 365 dagen per jaar te gebruiken. Vaargemak Het schip is ontworpen samen met Martin Bekebrede, al jarenlang een bekende ontwerper van motorjachten. De goede vaareigenschappen van een Pedro zijn ook in deze boot een belangrijke voorwaarde geweest. Het onderwaterschip is zodanig ontworpen, waarbij hieraan geen concessies worden gedaan. En dat is een wezenlijk verschil met bijvoorbeeld houseboats. Een andere bijzonderheid is de toepassing van een spudpalensysteem. Hiermee kunt u, wanneer u bijvoorbeeld voor de brug moet wachten, de boot vastleggen zonder dat u hoeft aan te meren. De geïntegreerde spudpalen zakken met één druk op de knop naar beneden en zetten de boot vast in de bodem. Gemak dient de mens. De boot kan worden geleverd met meerdere aandrijfsystemen. Standaard met een Volvo dieselmotor, maar de Liberty kan eveneens worden geleverd in een hydraulische of electrische versie. Het model is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is ontworpen om ook in het kustgebied te kunnen varen. De doorvaarthoogte is 2,50 meter, waardoor ook veel binnenwatergebieden met vaste bruggen goed bereikbaar blijven.Bewoonbaar gedurende alle 4 seizoenen Sanitair en voorzieningen zoals thuis Hoge mate aan comfort Zeer goede vaareigenschappen Grote wendbaarheid door boeg- en hekschroef Geen vaarbewijs nodig Groot vaargebied door lage doorvaarthoogte en weinig diepgang Hybride aandrijving mogelijk: stil waar het kan, krachtig als het moet Onderhoudsarm door gebruik van duurzame materialen Door Pedro-Boat ontwikkeld en gebouwd, Nederlandse kwaliteit


Motor, electra, water
Vermogen: 30 tot 100pk
Aantal identieke motoren: 1
Brandstoftank aantal: 1000
Voortstuwing: vaste schroef


Extra gegevens:
Merk: Pedro
Bouwjaar: 2022
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 12.5 meter
Breedte: 4.5 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Nieuw

Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Multi knikspant
Kielvorm: vaste kiel
Doorvaarthoogte: 2.5
Merk motor: volvo
Vermogen: 30 tot 100pk
Tank: 1000 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Maximum snelheid: 7
Lenspomop: aanwezig
Toilet(ten): true
Oven: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig

Website tipWatersport aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

Pedro Boat ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zuidbroek
(Groningen, Nederland)
Tel: 0598451763
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)