Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Varend woonschip met CVO keuring en ligplaats in overleg

Prijs: € 375.000,-

16.727 keer bekeken • Status: Actief

 • Bouwjaar:
 • 1929
 • Aantal kamers:
 • 5 kamers

LUXE MOTOR  HORIZON

 

Dit unieke schip biedt u vele mogelijkheden. Zelf supporting door Frankrijk of Europa ; hij is er op gebouwd ! Werkelijk een fantastisch en veelzijdig schip. In lijn /zeeg van schip gebouwd om Frankrijk te bevaren. Bouwjaar 1929/ 2000

 

Een korte opsomming :

29 mtr x 4.55 x 1.2 Daf 100 hoofdmotor, Daf 120 turbo + Kalkmann kopschroef, Lister noodgenerator, Mitsubishi hoofdgenerator, hydraulische besturing, automatisch smeersysteem, ruime living met veel licht inval , ruime stuurhut rondom met mooi uitzicht, overal dubbele veiligheid  beglazing en thermopane, door schuifdeur heerlijk buiten toeven in 'theetuin'.

 

Oliekachel Kabola én pellet kachel EcoTec( CO2 neutraal) beide schakelbaar op cv systeem, boiler 80ltr op koelwater en/of 220V en/of CV, vuilwatertank 600 ltr, 3000 ltr diesel tank, komplete (LED)verlichting, blauw bord met knipperlicht, Sailor marifoon 2042 +atis, AIS type A, GPS koppelbaar op plottersysteem, Intercom systeem, dieptemeter met alarm, ruitenwisserinstallatie, ankergerei elektrisch met dubbelwerk en verhaalkop, Spudpalen 2 x hydraulisch, dekwasinstallatie, Hydrofoor installatie;  5000 ltr watertank. Perslucht generator incl tank, onlangs prchtige nieuwe badkamer met ligbad, vrij hangend toilet nieuw sanitair en wastafel,  keuken magnetron, oven, inductie kookplaat  4 pits 7 kW, afzuiging, op afstand bedienbare generatoren vanuit keuken, kluis en veel opbergruimte.

 

 

Voorzien van hydraulische lift bedoeld als invalide lift echter ook voor zware lasten geschikt. Het schip is aangepast voor eventueel rolstoelgebruik ( breedte deuren, sanitaire voorzieningen en lift).

 

Rookmelders en CO melders brandblussers en reddingsmaterialen, signalering water, LED verlichting.

Besturing eenvoudig en doeltreffend dmv hydrauliek in combinatie met stuurwiel / joystick ; de kopschroef wordt vanuit de stuurhut dmv joystick bediend. Een bijzonder ruime (5 x 3 mtr) en overzichtelijke stuurhut met uitloop naar de ‘theetuin’; het beschutte achterdek heeft een zonnescherm. Een kraan elektrisch hydraulisch bediend ca 500 kg.

 

2 slaapkamers, voorpiek (3x  waterdicht schot) met werkplaats en machinekamer, achter machinekamer en ruime opslag ruimte.

Aluminium loopplanken, meerpennen, lijnen, wrijfhouten en vele extra’s, gereedschap en reserve delen.

 

 Het schip is in 2022 gehellingd en gekeurd ( en niet goed maar héél goed! ). CVO gekeurd. Geheel professioneel gedubbeld.

Er zijn geen houtdelen verwerkt waardoor onderhoudsniveau laag blijft !

Uitermate geschikt voor vaste bewoning én bevaren. Met twee personen eenvoudig te hanteren. Het schip heeft al diverse Frankrijktochten gemaakt.

Meetbrief aanwezig evenals kadastrale registratie en keuringrapport.

 

Ligplaats in overleg te Beneden Leeuwen

Sinds2022 ca 4000WP aan zonnepanelen geplaatst waardoor off grid leven mogelijk is. 

 

Kom gerust kijken als je serieuze plannen hebt om op het water te gaan wonen!

 

 

 

 

Interieur:

 

Het gehele schip is geïsoleerd, heeft voldoende wandcontactdozen ( 230V) is bekleed met eiken. het plafond is van brandwerend materiaal en de ramen zijn voorzien van lamellen. De draaikiep ramen hebben tevens maathorren. Ook de schuifdeuren in de stuurhut hebben schuifhorren. De vloer heeft een professionele laminaat vloer(8mm) met isolatie. De pelletkachel heeft een doorzichtige ruit waardoor het vlammenspel in de living goed is te zien. Deze kachel is op het CV systeem aangesloten. Ook de Kabola diesel kachel kan nog altijd worden bijgezet als back up. Bijzonder is de aanwezigheid van een rolstoellift die ook als boodschappenlift kan worden gebruikt. De afmetingen van alle deuren zijn aangepast op eventueel rolstoelgebruik.

 

De keuken heeft A+++ koelkast en vriezer (2016) en is er een 'garderobe'en 'kelderruimte' dat dienst doet als voorraadkast.

Het voorschip heeft een werkplaats waar ook de noodgenerator staat. Deze wordt gebruikt voor de Inductiekookplaat of als aandrijving van de ankerlier en dient tevens als waterdicht compartiment.

De kopschroef staat in een aparte machinekamer en wordt door een DAF 575 Turbo aangedreven ( Kalkman Stuurtooster).

 

 De machinekamer ( onder de stuurhut ) herbergt een 575 DAF motor, een Kabola dieselkachel een Mitsubishi generator een accupakket ± 800 Ah , een boiler met electrisch element. Acculader en omvormer ( Mastervolt). De machinekamer is geïsoleerd tegen geluid en warmte, heeft voldoende goed gekeurde en gecertificeerde brandblussers en is om door een ringetje te halen.

De achterpiek ( onder het achterdek) is ook geïsoleerd en heeft enorm veel opbergruimte.

 

Bedieningpaneel:

 

Marifoon Sailor 2042 met Atis, 2e marifoon Sailtron rt 80 met Atis, AIS type A met aansluiting voor kaartplotsysteem met USB,  Ais door Alewijnse geïnstalleerd.

Besturing kan dmv stuurwiel maar ook met een joystick. Het instrumenten paneel geeft van motor kopschroef toerental oliedruk, watertemperatuur en laadstroom aan, daarnaast indicatoren als nav verlichting dashbordverlichting stand spudpalen , stand richting roer, stand richting kopschroef, ruitenwisser en koppeling bediening.

Keuring:

De Horizon heeft een CVO keuring (2022) ondergaan en kan met uitzondering van de Rijn alle wateren bevaren in Europa. Het schip is GEHEEL gedubbeld op professionele wijze. heeft nu diktes rond 6 mm. Rapport is aanwezig.

Ze is met name geschikt om Frankrijk te bevaren door een maximale hoogte van 3,30m, ze heeft daarbij twee geschikte tunnel schijnwerpers. Alle middelen brand en veiligheid zijn aanwezig.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Beneden-Leeuwen
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0642842019
 • 1 / 10
 • 2 / 10
 • 3 / 10
 • 4 / 10
 • 5 / 10
 • 6 / 10
 • 7 / 10
 • 8 / 10
 • 9 / 10
 • 10 / 10

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)